Toyota показала свій новий незвичайний спорткар: фото

Японська компанія Toyota представила свій новий спорткар Copen Vision від суббренду Daihatsu. Автомобіль отримав незвичайний дизайн і більш потужний двигун.

Наживо новинку покажуть на виставці Japan Mobility Show 2023. Поки що доступні лише фотографії автомобіля. На них видно, що Daihatsu Copen Vision має ретро-дизайн, який проявляється у наявності вузьких передніх фар та круглих денних ходових вогнів. У передній частині авто є компактна решітка радіатора. У задній частині розташовані круглі ліхтарі та невеликий спойлер. Copen Vision є двомісним родстером зі складним дахом.

Габарити авто становлять 3835*1694*1264 мм при колісній базі 2413 мм. Салон виконаний у футуристичному стилі. У вічі кидаються круглі елементи управління. Також є два компактні екрани.

Під капотом у Daihatsu Copen Vision 1,3-літровий 100-сильний бензиновий двигун, який працює у парі з 6-ступінчастою АКПП. Силовий агрегат спорткара здатний працювати на вуглецево-нейтральному паливі, що дозволяє зменшити кількість шкідливих викидів в атмосферу.

Джерело Motor1
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти