Новий автомобіль Xiaomi з’явився на перших знімках зблизька: фото

У мережі з’явилися свіжі фотографії майбутнього автомобіля від компанії Xiaomi, зняті на одному з її заводів. Ці зображення дозволяють нам краще оцінити як зовнішній, так і внутрішній вигляд седана.

Автомобіль покритий камуфляжною плівкою, яка маскує деталі дизайну. Проте на фотографіях можна помітити, що седан має низький і широкий профіль, а також відзначається ретельно продуманою аеродинамікою. Щодо інтер’єру, тут відсутні звичайні ручки для відкривання дверей, замість них передбачені кнопки.

На знімках видно, що Xiaomi вирішила не співпрацювати з відомими виробниками автомобільного аудіо та вирішила використовувати свою власну аудіосистему, про що свідчить наявність логотипу Xiaomi на панелі, що прикриває динаміки. Седан отримає безрамкові двері та великий панорамний дах, що надасть салону більше світла та простору.

Перший автомобіль від Xiaomi планується до виходу у 2024 році, як вже підтвердив голова компанії Xiaomi, Лю Вейбінг. За оцінками експертів, в перший рік компанія може продати від 50 до 60 тисяч автомобілів.

Джерело MMR
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти