В Україну везуть новий Runault Duster: подробиці та дата прем’єри

Кросовер Renault Duster третього покоління незабаром дебютує на українському автомобільному ринку. Нова модель поставлятиметься в Україну з Туреччини та обіцяє представити низку цікавих оновлень.

Очікується, що новий Renault Duster отримає віртуальний щиток приладів, що надасть салону сучасного та технологічного вигляду. Також варіанти двигунів будуть оновлені, пропонуючи ефективніші та потужніші варіанти для українських споживачів.

Важливо відзначити, що нове покоління Duster випускатиметься в Туреччині, а не в Румунії, як його попередник Dacia Duster. Очікується, що виробництво розпочнеться у 2024 році, і спочатку завод працюватиме не на повну потужність, тому початок експорту продукції може тривати деякий час.

Подробиці про те, які модифікації Renault Duster будуть доступні на українському ринку, стануть відомі ближче до дати його офіційної прем’єри в Україні. У Туреччині пропонуються різні варіанти силових агрегатів, включаючи 1,0-літровий бензиновий турбомотор на 100 кінських сил, 1,2-літровий турбодвигун із м’якою гібридною системою потужністю 130 кінських сил, а також гібридну версію із 140 кінськими силами.

Джерело Auto-Consulting
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти