Porsche частково розсекретила новий електричний Macan до прем’єри: фото

Німецька компанія Porsche активно готується до майбутньої прем’єри свого електричного кросовера Macan. Новинку мають намір показати 25 січня, але деякі деталі виробник розкрив напередодні, аби підігріти інтригу.

На офіційних ресурсах бренду з’явився свіжий тизер Macan EV. На фото можна розглянути тонкий задній ліхтар, який тягнеться на всю ширину корми. Також тут видно висувний спойлер. Відомо, що останній автоматично активуватиметься при досягненні Porsche певної швидкості. Коефіцієнт аеродинамічного опору електричної версії кросовера становитиме 0,25 проти 0,35 у бензинового.

Зараз відомо, що Macan буде мати електричні двигуни на постійних магнітах з потужністю більше 600 кінських сил і 1000 Нм крутного моменту. Кросовер також укомплектують системою Porsche Traction Management з електронним управлінням, що відповідає за динамічний розподіл крутного моменту. Виробник анонсував наявність у електрокара пневмопідвіски і задніх коліс, що підрулюють, з кутом повороту до 5 градусів. Остання технологія застосовується у цій моделі вперше.

Живити електромотори буде літій-іонна батарея ємністю 95 кіловат-годин. Porsche обіцяють, що цього вистачить, щоб подолати 500 кілометрів шляху. Швидка зарядка дозволить поповнити запас батареї з 10 до 80 відсотків лише за 22 хвилини.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти