Chrysler показав концепт-кар, який відчуває настрій водія

Американська компанія Chrysler представила концептуальне електричне купе Halcyon. Розробники стверджують, що новинка «відчуває» настрій водія та оснащена інноваційною технологією бездротової зарядки Dynamic Wireless Power Transfer.

Halcyon вразив шанувальників бренду футуристичним дизайном. Незвичайні колісні диски та суцільна передня оптика приковують погляд автолюбителів. Аеродинаміка купе покращилася за рахунок застосування нестандартного рішення розширити передню частину авто, дозволивши попадаючому через радіаторну решітку повітрі прямувати на капот. Двері Halcyon відчиняються під кутом 90 градусів проти ходу руху. Панелі даху відкриваються у стилі «крил чайки».

Однак головною особливістю автомобіля є те, що він здатний взаємодіяти з водієм незвичайним чином. Наприклад, машина вітає власника при наближенні, а також може включити музику, якщо «відчує», що у водія погіршився настрій.

Концепт побудований на архітектурі STLA Large, яка використовує бездротову технологію зарядки Dynamic Wireless Power Transfer (DWPT). Також в оснащення Halcyon входить автопілот STLA AutoDrive, що забезпечує четвертий рівень автономності керування автомобілем.

Джерело Chrysler
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти