Nissan офіційно представив оновлений кросовер Juke: фото

Японський автовиробник Nissan продовжує удосконалювати свої автомобілі, і на цей раз компанія звернула увагу на свій популярний кросовер Juke. Впроваджуючи ряд значних оновлень в інтер’єр та технології, компанія має намір покращити якість та зручність експлуатації популярної моделі.

Покращений інтер’єр
З одного боку, Nissan провів капітальні зміни інтер’єру Juke, впровадивши нові матеріали, найкращу посадку та оздоблення. З іншого боку, до комплектації увійшов збільшений сенсорний екран, що робить керування автомобілем ще більш інтуїтивним та зручним.

Нові можливості підключення
Серед ключових оновлень можна виділити збільшений сенсорний екран діагоналлю до 12,3 дюйма, який тепер має змінені меню і нові віджети, що настроюються, для швидкого доступу до найважливіших функцій. Екран також був повернутий до водія на 8 градусів, щоб полегшити його використання у русі.

Нова комплектація N-Sport
Juke також отримав нову комплектацію N-Sport, яка пропонує додаткові можливості та перевершує існуючі варіанти Acenta Premium та N-Connecta.

Незважаючи на те, що Juke третього покоління вже на ринку п’ятий рік, він, як і раніше, залишається одним з автомобілів компанії, що найбільше продаються. Минулий рік був рекордним для Juke у Великій Британії, де було продано понад 31 тисяч одиниць.

Інженери Nissan підкреслюють, що вони постійно прагнуть поліпшити свої автомобілі і готуються до майбутніх інновацій. У найближчих планах – випуск Juke з електричною трансмісією, яка, як очікується, стане реальністю у майбутньому.

Джерело Autocar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти