В Україні виготовили вантажівку-паливозаправник (фото)

ПрАТ «Спецбудмаш» представило високопродуктивний паливозаправник на шасі Renault C380. Як повідомили SpecMAchinery.com.ua у прес-службі компанії, паливозаправник призначений для перевезення дорогами загального користування та тимчасового зберігання світлих нафтопродуктів. Односекційна цистерна ємністю 10 куб м виготовлена з низьколегованої сталі та обладнана пневматичним донним та дихальним клапанами.

Продуктивність паливозаправника становить 80 л/хв через заправний пістолет. Висопродуктивний режим роботи підвищує подачу до 120 л/хв на холостих обертах двигуна.

В конструкції паливозаправника використовується як продукція вітчизняних виробників, так і імпортних брендів PIUSI, Kazel, Perolo, Equiptank, Normec тощо.

В залежності від шасі ПрАТ «Спецбудмаш» пропонує різноманітні варіанти одно та двосекційних цистерн ємністю 5-10-12-15 куб м та кілька рівнів продуктивності вузла видачі палива.

Можливе встановлення також мобільних паливороздавальних колонок, які запрограмовані на порціонну видачу пального під облік, зв’язком з сервером компанії та фіксацією даних GPS.

Також в залежності від шасі можливі модифікації паливозаправників з двосекційними цистернами та двома вузлами видачі пального, які придатні для тимчасового зберігання та почергової мірної видачі бензина та дизельного пального.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти