Власник Tesla назвав 8 причин не купувати електрокросовер

Власник Tesla Model Y розповідає про важливі аспекти, які варто врахувати перед придбанням електричного позашляховика. Мет Данадел, який має дві Tesla Model Y, поділився своїм досвідом та наголосив на питаннях, пов’язаних з зарядкою, зносом шин, рекуперативним гальмуванням, запасом ходу та обслуговуванням.

У своєму огляді власник розповів про Tesla Model Y Performance 2022 року та Model Y Long Range 2021 року, обидва з подвійним двигуном і повним приводом. Згідно з даними EPA, Performance-версія має запас ходу 488 км та розганяється до першої сотні за 3,5 секунди, а Long Range-версія може проїхати до 530 км та розганятися до сотні за 4,8 секунди.

Власник не розкриває точний розмір акумулятора, але припускається, що ємність акумулятора Performance- і Long Range-версій становить близько 81,0 кіловат-годин.

Одним із недоліків, про який згадує Данадел, є обслуговування Tesla. Він зазначає, що популярність марки може призвести до перевантаження сервісної мережі, яка все ще розвивається та може не встигати відповідати зростаючому попиту. Довгий час очікування на запис до сервісного центру може стати причиною дискомфорту для клієнтів.

Також він зазначає відсутність підтримки Android Auto та Apple CarPlay в Tesla. Ці системи є популярними серед автовласників і дозволяють відображати функції смартфонів на інформаційно-розважальних системах автомобіля. Tesla використовує свою власну програмну платформу, яка, за словами Данадела, має більше можливостей, ніж Android Auto та Apple CarPlay.

У своєму огляді Данадел також згадує шість інших аспектів, які варто врахувати перед придбанням Tesla Model Y, а також надає рішення для потенційних проблем, з якими можуть зіткнутися власники, переходячи з традиційних автомобілів на Model Y.

Джерело insideevs.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти