В Україні помітили дуже рідкісний спорткар Honda

В Києві журналісту з видання “ТопЖир” вдалося сфотографувати рідкісне спортивне купе Honda CR-Z. Цей гібридний автомобіль був підданий тюнінгу в японському ательє Mugen.

Honda CR-Z Mugen випускалися в обмежених кількостях. Наприклад, модель RZ (ймовірно, саме ця версія була сфотографована в столиці) була випущена всього у 300 екземплярах. Варто зазначити, що тюнінг-кіти та окремі аксесуари від Mugen можна також замовити онлайн, тому є можливість, що власник автомобіля самостійно допрацював стандартну модель CR-Z.

Фото: ТопЖир

Honda CR-Z Mugen відрізняється від оригінальної версії ексклюзивним обвісом, спойлером і спеціальними 17-дюймовими дисками. В салоні були змінені деталі оздоблення, а також встановлені спортивні крісла.

Фото: ТопЖир

Варіант Honda CR-Z Mugen RZ оснащений 1,5-літровим компресорним двигуном і електромотором, які разом розвивають 176 кінських сил (у порівнянні з базовою моделлю, яка має потужність 124 кінських сил). Завдяки 6-ступінчастій механічній коробці передач, автомобіль розганяється до сотні за 6,1 секунди, а його максимальна швидкість становить 210 км/год. Також були встановлені покращені гальма для покращеної ефективності зупинки.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти