Volkswagen готує бюджетний автомобіль

Нове покоління компактного електромобіля Volkswagen ID.GTI готується до виходу на ринок найближчим часом. Цей автомобіль, який будується за європейськими стандартами, призначений замінити VW Polo, а також приваблює увагу своєю потужністю та економічністю.

За інформацією від Motor1, модель також привернула увагу в США. Керівник американського відділення Volkswagen відзначив, що такий автомобіль став би популярним в США за ціною від 20 до 25 тисяч доларів.

Новий VW ID.GTI є спортивною версією електричного Volkswagen ID2.all, який замінить модель Polo. Він компактний, з довжиною близько 4 метрів, колісною базою 2600 мм, шириною приблизно 1,8 метра і висотою 1,5 метра. Кузов пофарбували в яскравий червоний колір і доповнили темними елементами стайлінгу.

На даху встановили невеликий спойлер, а колісні диски у ретро-стилі мають діаметр 20 дюймів. Агресивний вигляд підкреслюють повітрозабірники в передньому бампері, рельєфні пороги та задній дифузор.

Орієнтована потужність електричної силової установки становить 250-300 кінських сил, а запас ходу після повної зарядки – близько 450 кілометрів.

Очікується, що новий Volkswagen ID.GTI з’явиться на ринку у 2026-2027 році.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти