І «Duster» не потрібен: 4 бюджетні кросовери, до яких варто придивитися

Кросовери закріпили за собою гарну репутацію і не дарма. Такі автомобілі найбільш затребувані на ринку завдяки своїй універсальності та високим характеристикам, передає «Твоя МАШИНА».

Не менш популярні кросовери, яких повним повно на вторинному ринку. Renault Duster, звичайно, одна з машин, що продаються, але далеко не єдина модель, на яку варто звернути увагу. Експерти назвали найкращі аналоги, які нічим не гірші від популярного кросовера.

1. Mazda CX-5

Ця машина у вживаному вигляді коштує стільки ж, скільки новий Renault Duster. Автомобіль оснащений 2-літровим агрегатом на 150 к.с., до якого йде 6-ступінчастий “автомат” та повний привід.

2. BMW X1

За ціну нового Duster можна взяти преміальний кросовер першого покоління у доброму стані. Краще вибрати дизельний варіант із двигуном N47 та повним приводом. Якщо міняти ремінь ГРМ кожен 150 тис. км, машина прослужить ще дуже довго.

3. Ford Kuga

За аналогічну ціну можна придбати цю машину з пробігом до 100 тис. км. Під капотом знаходиться 1,5-літровий EcoBoost на 150 л. Турбіна кросовера без проблем проживе усі 250 тисяч км пробігу.

4. Hyundai Santa Fe

Відома модель з гарною репутацією. Оснащена машина 2,4-літровим агрегатом потужністю 200 л. При цьому не доведеться ретельно стежити за КПП та двигуном.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти