Назвали найкращі вживані авто з новітніми технологіями: безпечні і довго служать

Автоексперти назвали п’ять кращих вживаних автомобілів, передає «Твоя МАШИНА» .

1. Chevy Volt 2011 г.

Якщо на першому місці стоїть економія бензину, то ця модель стане кращим варіантом. У машини є гібридна модель, яка працює на електриці і газі. Запас ходу на одному заряді складає 379 миль, що є найвищим показником серед конкурентів.

Для свого часу це дуже технологічний автомобіль. Деякі функції, як водіння без рук через функцію Bluetooth, вбудований жорсткий диск і камера заднього виду, безумовно були лише у поодиноких моделей 2011 року. Також додатково запропоновані система безпеки після зіткнення і допомогу при гальмуванні.

2. Kia Optima LX 2013 г.

Доступний седан середнього розміру, оснащений сучасними технологіями: камера заднього виду, можливість клімат-контролю через двозонний режим і Bluetooth, опція допомоги при гальмуванні.

3. Hyundai Santa Fe GLS 2014 г.

Цей автомобіль надасть водієві просторий салон і корисні функції. Так, моніторинг сліпих зон допоможе виявляти інші автомобілі, які знаходяться збоку або ззаду.

4. Ford Fusion Hybrid 2013 г.

Ця модель дозволила компанії завоювати популярність і переманити клієнтів у своїх конкурентів. Гібридна модель працює як на газі, так і електроенергії. Також машина оснащена такими технологіями, як Bluetooth, адаптивний круїз-контроль, камеру заднього виду і датчики паркування.

5. Audi A7 2012 г.

Чотиридверний седан, на який безумовно слід звернути увагу. Витрата палива, правда, великa, але це компенсується оснащенням автомобіля. У список функцій входять системи безпеки до і після зіткнення, моніторинг сліпих зон, допомога при гальмуванні, вбудований жорсткий диск, Bluetooth, регулятор гучності і інші.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти