Назвали найкращі нові авто в різних категоріях: приваблюють ціною і надійністю

Експерти назвали найкращі автомобілі в різних сегментах. Вони відрізняються надійністю і доступною ціною, передає «Твоя МАШИНА» .

Краща доступна малолітражка – Hyundai Elantra 2021 року

Компактний седан в базовій версії оснащений бензиновим двигуном на 147 к.с. У салоні встановлений 8-дюймовий сенсорний екран з бездротовим Apple CarPlay і Android Auto, також є різні системи безпеки.

Кращий доступний автомобіль середнього розміру – Toyota Camry 2021 року

Негібридний варіант моделі бюджетний, при цьому є багато технічних систем і систем безпеки в якості стандартного обладнання.

Кращий доступний повнорозмірний автомобіль – Dodge Charger 2021 року

Великий і комфортний седан в базовій комплектації оснащений двигуном V6. Але за трохи більшу ціну можна придбати варіант з V8. Також машина обладнана інформаційно-розважальною системою Stellantis Uconnect.

Кращий доступний гібридний автомобіль – Honda Accord Hybrid 2021 року

Модель об’єднує в собі комфорт, ефективність та динаміку. При цьому паливо витрачається економно і є великий багажник. 8-дюймовий сенсорний екран також є стандартним для всієї лінійки.

Кращий доступний електромобіль – Chevrolet Bolt EV 2022 року

У першому поколінні модель трохи не дотягнула до ідеалу, але це виправили в новій генерації. Усередині з’явилося безліч кардинальних покращень, від загального дизайну до використовуваних матеріалів.

Кращий доступний за ціною автомобіль – Hyundai Veloster N 2021 року

Машина оснащена 2,0-літровим двигуном I4 з турбонаддувом на 250 к.с., з додатковим пакетом Performance потужність збільшиться до 270 к.с. Також машина йде з 8-ступінчастою АКПП з подвійним зчепленням.

Кращий доступний невеликий позашляховик – Ford Bronco Sport 2021 року

Невеликий кросовер але з вражаючими характеристиками. Високий корпус дає багато місця і хороший огляд. Також за рахунок такого корпусу підвищується прохідність, та й вантажний відсік немаленький.

Кращий доступний середньорозмірний позашляховик – Subaru Outback 2021 року

У нових моделей з’явилися світлодіодні фари, які повертаються при повороті керма. Двигун – з турбонаддувом.

Кращий доступний трьохрядний позашляховик – Kia Telluride 2021 року

Три ряди відмінно підходять для великих сімей, надаючи комфортні умови. Водієві ж допоможуть сучасні технології, якими обладнаний автомобіль.

Кращий доступний електричний позашляховик – Chevrolet Bolt 2022 року

На тлі інших автомобілів ця модель виграє за рахунок Super Cruise – розширеної системи допомоги водієві GM. Вона дозволяє машині здійснювати рульове управління, використовувати гальма і акселератор в режимі круїзу без використання рук.

Кращий доступний позашляховик – Mazda CX-5 Turbo 2021 року

У більш дорогих комплектаціях доступний додатковий 2,5-літровий двигун I4 з турбонаддувом на 250 к.с. Також у машини міцний корпус і вражаючий салон.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти