Geely готує дешевого суперника Skoda Octavia: Emgrand повертається

Geely готується вивести в продаж нове покоління седана Emgrand. Машина буде дешевою альтернативою Skoda Octavia. Напередодні дебюту компанія представила тизерні знімки новинки, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Четверте покоління буде більш витонченим і гармонійним. На тизері видно елегантний силует профілю автомобіля, що складається з плавних ліній. Новинка отримала нові задні ліхтарі, які тепер займають всю ширину корми. Також на багажнику встановлена ​​напис з назвою марки.

У мінімалістичному салоні переважають рівні лінії. Оздоблення зроблене з сучасних матеріалів. Салон обладнаний новою цифровою приборкою і системою мультимедіа з великим екраном, що підноситься над передньою панеллю. Також машина повинна отримати пакет систем допомоги водієві.

Однак крім екстер’єру та інтер’єру більше нічого не розкрили. Передбачається, що автомобіль побудований на платформі BMA. Як базовий агрегат буде використана 1,5-літрова «турботройка» на 177 к.с., в парі до неї йде 7-ступінчаста роботизована КПП. Як і у нинішнього покоління Emgrand, у новинки також з’явиться електрична версія. На ринок машина надійде до кінця 2021 року, ціна стартує з 9 500 доларів.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти