Hyundai створила потужного суперника Skoda Octavia RS

Нове покоління Hyundai Elantra представили на початку 2020 року. Влітку вже показали заряджену версію з назвою N Line, яка обладнана 1,6-літровим турбодвигуном GDI на 201 к.с. І все через півроку компанія вивела на тести ще більш потужну версію моделі, передає «Твоя МАШИНА» .

Через камуфляж все-таки вдалося розгледіти основні зміни. Новинка отримає новий аеродинамічний обвіс, грати радіатора з великими вертикальними планками, перероблений передній бампер, великі вентиляційні отвори і інші фари. Також помітна чорна окантовка вікон, темні корпуси дзеркал заднього виду, оригінальні колісні диски і червоні гальмівні супорти.

У задній частині встановлений дифузор більш складної форми, великий спойлер на кришці багажника і здвоєні патрубки вихлопної системи. Також Hyundai Elantra отримає підвіску і адаптивні амортизатори. Про вміст капота поки інформації немає. Однак передбачається, що переднеприводную новинку обладнають 2,0-літровим чотирициліндровим турбомотором на 276 к.с. з 392 Нм, який буде працювати з 6-ступінчастою «механікою» або 8-ступінчастою АКПП.

Дебют Hyundai Elantra N відбудеться найближчим часом, а на ринок машина надійде в кінці цього року. Конкурувати новинка буде з Skoda Octavia RS.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти