Great Wall привезла в Україну потужну новинку (ФОТО)

Компанія Great Wall презентувала пікап Great Wall Wingle 7. Новинка, яка дебютувала на виставці Agro Auto Show 2019, пропонуватиметься на українському ринку від 638 400 грн.

«Wingle 7 – це справжній прорив в індустрії пікапів. Це перша модель, розроблена відповідно до нової стратегії Great Wall Pickup, яка відрізняється від своїх попередників стильним дизайном, професійним інтер’єром на рівні позашляховика, а також інтелектуальної безпекою. Раніше модель була представлена в Китаї на ринку пікапів середнього і високого класу, тепер в рамках глобального запуску моделі ми готові представити новинку в Україні», каже Борис Ткаленко, директор компанії “Богдан-Індустрія”.

Wingle 7 – це багатофункціональний пікап з дуже багатою комплектацією. Повний привід, ESP, камера заднього виду, автоматичний кондиціонер, високоякісний навісний екран, електрорегулювання сидінь в 6-ти напрямках. Завдяки комфортного інтер’єру і хорошому оснащенню, цей автомобіль здатний зацікавити широку аудиторію і задовольнити потреби сім’ї, підприємців, а також любителів бездоріжжя.

Крім того, Wingle 7 – хороша модель для переобладнання, яку можна трансформувати в фургон або евакуатор. Wingle 7 – відмінний помічник в бізнесі і господарстві. Габарити моделі складають 5395 мм у довжину, 1800 мм в ширину і 1760 мм у висоту, при цьому вантажна платформа довжиною 1,68 м здатна транспортувати великий об’ємний вантаж вагою до 1000 кг

Джерело Авто 24
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти