Opel представив абсолютно нову Astra (ФОТО)

Компанія Opel представила оновлений хетчбек і універсал Astra. Модель не отримала значних зовнішніх змін, однак її технічна частина зазнала суттєвої модернізації.

Зміни в зовнішньому вигляді зводяться до злегка змінених передніх бамперів та колісних дисків нового дизайну. При цьому в компанії відзначили, що автомобілі пройшли серію випробувань в аеродинамічній трубі, а також отримали активні заслінки в радіаторних гратах, що дозволило підвищити економію пального. У хетчбека коефіцієнт лобового опору склав 0,26, тоді як у універсала він дорівнює 0,25. Представники Opel стверджують, що це найкращий показник в класі.

Модернізована Astra буде доступна з новими бензиновим і дизельними моторами альянсу PSA. Йдеться про 1,2-літрові трьохциліндрові турбоагрегати потужністю 110 к. с. (195 Н • м крутного моменту), 130 к. с. (225 Н • м) і 145 к. с. (225 Н • м).

Дизельна лінійка представлена ​​1,5-літровим чотирициліндровим мотором, доступним в двох варіантах форсування: 103 к. с. (260 Н • м) і 122 к. с. (300 Н • м). Базовий двигун працює тільки в парі з шестиступінчастою механічною трансмісією, тоді як інші можуть поєднуватися з дев’ятиступеневим «автоматом».

Опціонально Opel Astra тепер оснащується новою фронтальною камерою, яка розпізнає інші автомобілі, пішоходів і дорожні знаки. Крім того, доступна бездротова зарядна станція для смартфонів, повністю цифрова приладова панель, а також вдосконалений мультимедійний комплекс з восьмидюймовим тачскріном.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти