Оновлений Mini Countryman виїхав на тести (фото)

Британська компанія готує до дебюту наступну модель Mini Countryman, що пройшла рестайлінг і отримала нові світлодіодні задні ліхтарі.

Судячи зі шпигунських знімків, модель отримає легкий рестайлінг передньої і задньої частин. Змін зазнали бампера, грати радіатора, а також оптика. Задні ліхтарі отримали нову графіку, яка змодельована як на оновленому компактному хетчбеці і кабріолеті в стилі «Юніон Джек».

Оновлений Mini Countryman, швидше за все, отримає передні адаптивні світлодіодні фари з матричним підсвічуванням в якості опції.

Також новинку оснастять колісними дисками нового дизайну, переглянутою палітрою кольорів кузова і новими двомірними логотипами Mini.

Моторна гамма залишиться незмінною і буде складатися з 1,5-літрових бензинових агрегатів з віддачею в 103, 134 і 192 к.с., а також 2,0-літрової силової установки на 302 к.с. і гібрида. Дизельна лінійка буде представлена ​​1,5-літровими двигунами на 114 к.с., 148 к.с. і 188 к.с., а також 2,0-літровим агрегатом.

Крім того, моделі Countryman Cooper, Cooper S, Cooper D і Cooper SD також будуть доступні з повнопривідною системою, яка є стандартною для модифікації JCW. Очікується, що оновлений Mini Countryman дебютує в середині наступного року як автомобіль 2021 модельного року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти