Opel представив оновлену Insignia 2020 (фото)

Напередодні публічного дебюту в рамках Брюссельського автосалону, який відкриє свої двері в січні, автовиробник Opel показала оновлену Insignia 2020 модельного року.

Рестайлінг, на підготовку якого пішло всього два роки, подарував флагману злегка змінену зовнішність, розширене оснащення і нову лінійку двигунів. В цілому модель, побудована на колишній платформі від General Motors, залишилася впізнаваною і отримала невеликі зміни, які в основному зосереджені в передній частині кузова, де з’явилася перероблені ґрати радіатора і рестайлінгова головна оптика. Трохи нижче є широкий центральний повітрозабірник, який оточений новими вертикальними отворами і круглими протитуманними фарами.

Незначні зміни можна простежити в задній частині кузова, де варто відзначити скромно переглянутий бампер, в якому встановлені нові подвійні патрубки вихлопної системи. Жодних інших змін не спостерігається, але в компанії заявили, що зміни в дизайні були зроблені для того, щоб Insignia виглядала як купе.

Окрему увагу варто приділити новій «піксельній» головній оптиці IntelliLux, яка доступна для оновленої Insignia в якості опції. Тепер кожен блок фари складається з 84 світлодіодів замість 32-х, що дозволяє ще точніше і швидше реагувати на зміну дорожньої обстановки і більш ефективно висвітлювати узбіччя, чи не засліплюючи, при цьому, зустрічних водіїв.

Виробник не опублікував фотографії інтер’єру новинки, проте вже відомо, що він залишиться практично незмінним.

Оснащення оновленого Insignia також поповнилося новою камерою заднього огляду, системою моніторингу сліпих зон, іншими кріслами і функцією безконтактного відкривання дверей багажного відсіку (лише для універсала Sports Tourer).

Подробиць про лінійку моторів поки немає. Відомо лише те, що рестайлінговому флагману дістануться абсолютно нові силові агрегати, серед яких будуть як бензинові, так і дизельні двигуни.

Публічна прем’єра Opel Insignia 2020 модельного року відбудеться в рамках автосалону в Брюсселі, який пройде з 10 по 19 січня.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти