Mini представила новий кабріолет (фото)

Компанія Mini представила нову генерацію кабріолета Sidewalk. Новий кабріолет британської компанії надійде в продаж вже цього року.

У 2007 році Mini представила кабріолет під назвою Sidewalk. Автомобіль отримав привабливу зовнішність і комфортабельний салон. Тепер представники компанії повідомили про появу нового покоління кабріолета. Новинка отримала багато ексклюзивних особливостей.

Автомобіль зможе похвалитися спеціальними смужками капота з контрастними вставками по краях, написами Sidewalk на вентиляційних решітках, а екстер’єр прикрасять двоколірні 17-дюймові легкосплавні диски.

Дах кабріолета виготовлений з тканини із срібним візерунком. Інтер’єр буде оброблений в контрастних тонах – жовтому і синьому. На дверних порогах встановлені алюмінієві накладки з маркуванням Sidewalk.

У стандартне оснащення новинки буде входити світлодіодна оптика, протитуманні фари, система внутрішнього освітлення, а також міні-режими водіння.

Для моделей Sidewalk on One, Cooper і Cooper S компанія Mini пропонує силові агрегати потужністю до 192 к.с., які з’єднуються з 7-ступінчастою трансмісією Steptronic, або ж з «механікою» на шість швидкостей.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти