Оновлений Mini Countryman помітили на тестах

Інженери марки готують до дебюту оновлений Mini Countryman, який в даний час проходить тестування на Нюрбургринзі.

Днями фотошпигунам вдалося сфотографувати на Нюрбургринзі новий Mini Countryman 2 021 модельного року, причому в тестовому прототипі вгадувалася версія JCW. Попри знайомий зовнішній вигляд, є декілька порівняно невеликих змін. В очі відразу кидаються оновлені фари, які стали більш квадратними і мають лінзи. Ніяких інших серйозних змін не передбачається, але, можливо, модель отримає змінену решітку радіатора.

Також модель отримає інші задні ліхтарі з малюнком Union Jack («британський прапор»). Вони повторюють ті, які ми бачили на останніх моделях марки.

А ось салон новинки отримає набагато більше змін. Попередні шпигунські фотографії показали, що у кросовера буде нова цифрова приладова панель, оновлена інформаційно-розважальна система і компактний важіль перемикання передач.

В підкапотному просторі змін не очікується. У рух Mini Countryman буде приводитися добре знайомим 1,5-літровим трициліндровим мотором з турбонаддувом потужністю 134 к.с. і крутним моментом у 212 Нм. Можна також очікувати 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, віддача якого становить 189 к.с. Однак в топовому виконанні Countryman JCW агрегат буде видавати 301 к.с. потужності.

Клієнти, які шукають щось більш екологічне, можуть вибрати Cooper SE Countryman ALL4, який був недавно оновлений — він отримав збільшену батарею на 9,6 кВт/г. Це збільшило запас ходу на 19,3 км до 29 км.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти