Новий Lamborghini Huracan Super Trofeo помітили на Нюрбургринзі

Передбачається, що Lamborghini представить новий варіант Huracan в цьому році.

Чутки про модель Super Trofeo Omologato або STO вперше з’явилися в минулому році. За попередньою інформацією, це буде дорожня версія трекового автомобіля Huracan Super Trofeo. У березні в мережі з’явилися перші фотографії загадкового «висококрилого» Lamborghini в камуфляжі, що залишили більше запитань, ніж відповідей.

Відеоролик, знятий під час «пересічного водіння» на Нюрбургринзі, демонструє в русі автомобіль, «що піддався впливу вуглецю». Відсутність зовнішньої фарби і лівреї досить дивна, хоча не виключено, що власник відвідав тюнінг-ательє, щоб зробити його легальним.

У Huracan Super Trofeo Omologato, якщо він все-таки вийде, є безліч відмінностей від трекової версії. Фото STO, що просочилися раніше в Instagram, демонструють зовсім інший дизайн задньої панелі з великими вихідними отворами, розташованими далеко один від одного в бампері. Прямо під задніми ліхтарями з’явилися нові отвори, і вся нижня панель має новий дизайн, хоча і зберігає агресивний стиль гоночної версії. STO також отримує інше, більш «дике» крило, а кришка двигуна має новий дизайн з впусканням, що простирається над дахом.

У Lamborghini офіційно не підтвердили можливість появи Huracan STO, не кажучи вже про терміни виходу. Все, що відомо на даний момент, це чутки про розробку такої моделі разом з фотографіями таємничого і замаскованого Lamborghini.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти