Новий Lexus IS розсекречений до офіційного дебюту

Лексусу не вдалося зберегти зовнішність нового покоління седана Lexus IS в таємниці до офіційної презентації: знімки все-таки просочилися в вільний доступ.

Дизайн автомобіля є результатом подальшого розвитку фірмового стилю бренду. В цілому екстер’єр вийшов більш жорстким, щодо машини, що минає зразка загострилися межі, окремі елементи стали незграбними. Змінилося оформлення бічного скла, а ліхтарі з’єднуються один з одним тонкою світлодіодною смужкою, пропущеною уздовж всієї корми.

Однак за блиском нових форм не приховати того факту, що перед нами не абсолютно нове покоління, а скоріше глибокий рестайлінг існуючого автомобіля. Відповідно, вся платформа і силова конструкція кузова перекочували без змін.

Найбільш явно режим оновлення помітний всередині. Тут дизайнери взагалі не стали винаходити велосипед і просто перекинули старий салон в новий автомобіль майже без змін. Фантазії розробників вистачило лише на планшет медіасистеми, що стирчить з передньої панелі, і круглі бічні дефлектори вентиляції.

На знімках відображена версія IS 350 у виконанні F Sport. Поточний IS 350 оснащується 3,5-літровим V6 2GR-FSE, що видає 318 к.с. Можливо, цей же мотор перекочує і в нове покоління. 245-сильна 2,0-літрова «турбочетвірка» від IS 300 (раніше IS 200t) теж може дістатися новинці.

Повинна з’явитися версія IS 500 з 421-сильним 3,5-літровим V6 з подвійним турбонаддувом. Цей ДВС знаком по флагманському седану LS 500.

Офіційна презентація Lexus IS нового покоління відбудеться вже 16 червня.

 

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти