Lamborghini представив ексклюзивну версію позашляховика Urus

Компанія Automobili Lamborghini представила Urus в новому дизайнерському виданні Pearl Capsule.

Цей перший ексклюзивний варіант виконання Lamborghini Urus був створений дизайнерським відділом Lamborghini Centro Stile, щоб продемонструвати неповторний стиль і хвилюючу продуктивність позашляховика. Напористий двоколірний екстер’єр містить традиційні глянцеві перлинні кольори Lamborghini Giallo Inti, Arancio Borealis і Verde Mantis в поєднанні з чорними глянцевими дахом, заднім дифузором, «губою» спойлера і іншими елементами. Спортивні матові сірі вихлопні труби доповнені 23-дюймовими глянцевими чорними ободами з акцентом на колір кузова.

Інтер’єр новинки виконаний на основі унікальної двокольорової комбінації, в яку входить оббивка Q-Citura з шестикутним малюнком з вишитим логотипом на сидіннях, а також деталі з вуглецевого волокна і чорного анодованого алюмінію. Виконання Urus Pearl Capsule є для моделі Urus 2021 року, разом з розширеним діапазоном кольорів.

Поряд зі змінами в зовнішності модель отримала і ряд додаткового обладнання, в тому числі вдосконалену систему безпеки ADAS.

“З моменту свого запуску Lamborghini Urus привернула надзвичайно різноманітну клієнтуру з виключно різноманітним способом життя”, – сказав голова і виконавчий директор Automobili Lamborghini Стефано Доменікалі. “Майже 80% з цих клієнтів, з яких близько 10% складають жінки, є новачками. Кольори, бажані власниками, сильно варіювалися, з сильним поєднанням більш стриманих відтінків, а також традиційних спортивних кольорів Lamborghini.”

Модель Urus 2021 року пропонує найбагатший рівень стандартного устаткування з точки зору технології, безпеки і ADAS, включаючи до 12 різних стандартних функцій плюс дисплей Heads-Up.

До помітних поліпшень Urus 2021 модельного року відносяться ексклюзивний новий дизайн ключа і оновлений додатковий пакет допомоги при паркованні. Останній дозволяє автомобілю паркуватися, керуючи кермом, дроселем і гальмом для автоматичного паралельного і перпендикулярного паркування, всього одним натисненням кнопки. Додаткове обладнання включає нову звукову систему Sensonum преміум-класу з підсилювачем потужністю 730 Вт і 17 динаміками, що є синонімом найвищої якості Lamborghini.

Вартість на оновлений позашляховик в Європі стартує з позначки в 186134 євро.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти