Lexus представив особливу версію кабріолета LC 500 Convertible Regatta

Обмежена серія Lexus LC Regatta Edition відрізняється унікальною кольоровою гамою, яка, за словами компанії, натхненна розкішною океанською яхтою.

Lexus випустив спеціальну версію кабріолета LC 500, яка отримала назву Regatta Edition. У компанії відзначають, що інженерів надихнув світ гонок на яхтах.

Від стандартної версії кабріолета особливий LC 500 відрізняється унікальною фарбою Structural Blue в поєднанні зі складним м’яким верхом в кольорі Marine Blue. Інтер’єр оздоблений сумішшю білої та синьої шкіри, яка, за словами Lexus, була розроблена, щоб «викликати атмосферу розкішної пристані для яхт».

З технічної точки зору новинка не відрізняється від базового Lexus LC 500. Як силова установка використовується той же безнаддувний 5,0-літровий бензиновий V8, який видає 457 к.с. потужності і 530 Нм крутного моменту. Пару силовій установці становить 10-ступенева автоматична коробка передач. Розгін до 100 км/год у кабріолета займає близько 5,0 секунд.

LC 500 Regatta Edition буде доступна для замовлення з 5 серпня і Lexus в даний час вивчає попит на модель. Офіційна ціна ще не підтверджена, хоча компанія повідомила нам, що у Великій Британії буде продано менш як 10 екземплярів. Таким чином, можлива ціна понад 100 тис. фунтів стерлінгів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти