Mahindra анонсувала випуск аналога Jeep Wrangler для бідних

Індійський концерн Mahindra & Mahindra представив нову генерацію свого рамного позашляховика Thar.

Mahindra Thar веде свою історію від ліцензійної збірки Willys CJ-3B, розгорнутої в Індії ще 86 років тому для потреб індійської армії і цивільних служб. Конструкцію автомобіля довгий час не змінювали — лонжеронна рама, повнопривідна трансмісія типу «part time», тридверний кузов.

Як розповіли під час презентації представники Mahindra, новий Thar успадкував основні риси свого попередника, залишившись невибагливим позашляховиком, але таким, що відповідає сучасним нормам безпеки і потребам ринку. Тридверний позашляховик оснастили знімним тентовим або складеним з пластикових панелей верхом.

Попри свою скромну довжину, яка становить менш як 4 м, автомобіль здатний вмістити до 6 осіб за рахунок двох повноцінних автомобільних сидінь, забезпечених триточковими ременями з інерційною котушкою.

Уже в базі модель отримала 7-дюймовий дисплей мультимедійної системи з можливістю синхронізації зі смартфонами. Також на цей екран виводиться інформація про режим роботи трансмісії, кут схилу, орієнтації в просторі і тиску в шинах.

Моторна гамма нового Thar зазнала серйозних змін. Під капотом розташовується 2,0-літровий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням і турбонаддувом, який видає 150 к.с. потужності і 320 Нм крутного моменту. В якості альтернативи модель оснащується 2,2-літровим дизелем на 130 к.с. потужності і 300 Нм крутного моменту. У парі з силовою установкою трудяться 6-ступеневі механічна і автоматична трансмісії.

Прийняття заявок на машину на офіційному сайті вже відкрите. Постачання почнуться в жовтні. Вартість моделі поки не називається.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти