Перший електричний кросовер «Volkswagen» повністю розсекречений

Британське видання Autocar протестувало новий кросовер Volkswagen ID.4 під виглядом прототипу.

Журналісти видання Autocar відзначають, що для тестів їм було надано прототип моделі, однак експерти вважають, що на тести потрапив практично серійний зразок. Стильний кросовер має закриту радіаторну решітку, компактну головну оптику, великі колеса, панорамний дах та витончені хвилеподібні лінії кузова.

Інтер’єр автомобіля, який потрапив на тести, в точності збігся з тими зображеннями, які не так давно представив німецький бренд. У салоні можна помітити окремий щиток приладів і масивний екран мультимедійного комплексу. Також журналісти показали просторий другий ряд сидінь і багажне відділення об’ємом 543 літри.

Грег Кейбл в ході випробувань Volkswagen ID.4 порахував його навіть «більш енергійним, ніж потрібно». Журналіст розповів про те, що перші ID.4 з привідом лише на задні колеса будуть мати обмеження швидкості на позначці 160 км / г. Також журналіст залишився враженим від керованості електрокара, оскільки кермо виявилося досить чутливим, підвіска забезпечила плавний рух навіть на грунтовій дорозі.

Запас ходу електрокара становить близько 500 кілометрів на одному заряді. Крім того, названа і приблизна вартість новинки – 33 тисячі фунтів стерлінгів (близько 1,2 млн гривень). Прем’єра нового Volkswagen ID.4 відбудеться до кінця вересня цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти