Volkswagen показав новий кросовер Taos

Новий Volkswagen – це позашляховик, який в даний час вже продається в Китаї як Tharu і вийде на американський ринок під іншою назвою. Чи дійде автомобіль до європейського ринку поки невідомо.

В якості силової установки американська версія Taos отримає добре відомий двигун 1.5 TSI, сильно модернізовану версію 1,4-літрового турбованого двигуна Volkswagen Jetta, який на додаток до бензину може використовувати етанол.

Німецький бренд Volkswagen демонструє три фотографії, на яких Taos обклеєний плівкою з добре відомим «психоделічним принтом», який німецький автовиробник часто використовує для своїх новинок перед фактичної презентацією.

Світлини ясно показують, що Taos не ідентичний Tharu, оскільки автомобіль отримав нову решітку радіатора, інші фари, які мають сучасніший світловий відтінок і сяячу світлодіодну стрічку в решітці, візуально з’єднуючу оптику.

Задня частина Volkswagen Taos також трохи відрізняється від свого китайського аналога. Наприклад, задні ліхтарі мають абсолютно нову компоновку, а задній бампер з більш округлими формами виглядає менш консервативно, ніж у китайського кросовера.

Читайте також: Toyota Camry 2021: з’явилися нові подробиці

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти