У мережі з’явилися фото оновленого мінівена Honda Odyssey

У мережі з’явилися офіційні світлини інтер’єру і екстер’єру оновленого мінівена Odyssey, їх опублікувала компанія Honda. Модель кардинально змінилася зовні, отримала функцію безконтактного відкривання розсувних бічних дверей, нове кермо, сучасну мультимедіа систему. Змін по силовій установці не заявлено.

Дизайн екстер’єру оновленого Honda Odyssey зазнав досить серйозних змін. Так, помінялися оптика, радіаторна решітка, бампери і п’яті двері. Мінівен отримав багатосекційну діодну головну оптику, а ліхтарі тепер з’єднані хромованою планкою. Збоку рестайлінговий Odyssey можна впізнати в тому числі по новим колісним дискам.

Концептуально інтер’єр машини залишився колишнім, хоча верхня частина передньої панелі і архітектура повітропроводів змінилася. Також відзначимо нове рульове колесо. Після рестайлінгу сенсорний дисплей мультимедіа Gathers не інтегрований в панель, а «парить» над консоллю. Колишня приладова панель з центральним розташуванням спідометра поступилася місцем панелі приладів від Accord. Крім того, виробник заявив багатші матеріали обробки.

Як і раніше, компоновка салону Honda Odyssey може бути 7- або 8-місною. Для пасажирів другого ряду доступні «капітанські» крісла. Тепер безконтактно потрапити в салон автомобіля можна не тільки за допомогою помаху ноги під багажником, а й за допомогою жесту руки близько бічних дверей – для цього потрібно затримати руку близько датчика по центру, а потім зробити різкий рух у напрямку зсуву.

Після рестайлінгу Odyssey також отримав розширений набір систем безпеки Honda Sensing. Тепер в базове оснащення входять система запобігання зіткнень, система контролю смуги і адаптивний круїз-контроль.

Компанія Honda поки не розкриває технічні характеристики оновленого Odyssey і ціни на нього. Передбачається, що силова установка автомобіля залишилася колишньою, а продажі новинки в Японії і Азіатсько-тихоокеанському регіоні почнуться до кінця цього року.

Читайте також: Компанія Ford анонсувала нову версію кросовера EcoSport для бездоріжжя

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти