SsangYong представив новий Rexton

Компанія SsangYong офіційно розкрила зовнішність і характеристики Rexton.

Автовиробник відносить цей позашляховик до четвертої генерації, проте доопрацювання інтер’єру і зовнішності були зроблені незначні, а конструктивні зміни відбулися тільки в трансмісії і форсуванні агрегату.

Відзначимо, що публічна прем’єра новинки пройде 4 листопада.

Зі змін в зовнішності можна відзначити інші бампери, повністю світлодіодну оптику і восьмикутну решітку радіатора з великим перетином. Відомо, що передні фари у позашляховика проекційні, ліхтарі з Т-образним малюнком.

Крім того, інженери зробили у новинки модний фальш-вихлоп, а також повернулися до старого логотипу з трьома переплетеними кільцями. Крім цього, тепер з заводу можна замовити автомобіль з тонованою оптикою, обробкою екстер’єру темним хромом.

Що стосується силових агрегатів, то моторну гамму, як припускали експерти, не розширили.

У лінійці двигунів все також залишилися колишні агрегати, а саме турбодизель 2.2 і бензинова «турбочетвірка» 2.0. Двигун на «важкому» паливі тепер став потужнішим на 15 к.с. і видає 202 к.с, працює він в парі з 8-ступінчастим “автоматом”.

Бензиновий же агрегат поєднується з 6-ступінчастим “автоматом” Aisin. Крім цього, ще один апгрейд стався у випадку з відмовою від гідравлічного підсилювача керма на користь електричного.

Будь-яких інших змін в позашляховику заявлено не було.

Читайте також: Geely готує до продажу новий кросовер

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти