Новий двигун Geely: на 150% надійніше двигунів інших відомих брендів

Фірма Geely планує вивести на вітчизняний авторинок новий преміальний автомобіль Tugella.

Модель в кузові крос-купе отримає силову установку на 238 «коней». Варто зазначити, що попередні замовлення на транспортний засіб можна оформити з 16.11.2020р.

Tugella стане флагманською варіацією модельного ряду фірми. Транспортний засіб побудували з використанням модульної платформи СМА.

В рамках авторинку СНД машина має отримати дволітровий бензиновий двигун. Його ресурс на 46 відсотків перевищує силові установки зі схожими характеристиками європейських, японських і корейських брендів.

Двигун протестували на авто, що подолали понад 1 000 000 кілометрів в різних умовах. При цьому було з’ясовано, що дані агрегати на 150 відсотків надійніше, ніж цього вимагають існуючі міжнародні стандарти.

Двигун розробляли спільно з фірмою Volvo. Його неодноразово визнавали найкращим. Чотирициліндрова турбована силова установка з прямим впорскуванням пального, генерує 238 «коней» (350 Нм). У змішаному циклі мотор на 100 кілометрів шляху витрачає 8,1 літра палива. Разом з силовим агрегатом функціонує 8-ступінчаста гідромеханічна АКПП Aisin. До першої сотні авто розганяється за 6,9 сек.

Читайте також: Назвали 5 ненадійних АКП, які часто ламаються

Джерело car.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти