Jeep представив дуже потужного конкурента Гелендвагена

Jeep Wrangler 2021 модельного року отримав топову заряджену версію Rubicon 392. Ще ніколи культовий позашляховик не був настільки потужним. Тепер він зможе позмагатися з Mercedes-Benz G500 4 × 4², хоча буде значно дешевше – близько 65 тис. доларів.

Новий Jeep Wrangler Rubicon 392 оснастили 6,4-літровим V8 Hemi, запозиченим у Dodge Challenger R / T. Він розвиває 450 к. с. і має крутний момент в 635 Нм.

З 8-ступінчастою АКПП розгін до 100 км / год займає всього 4,5 с, а чверть милі позашляховик проїжджає за 13 с. Допомагає стартувати без пробуксовки технологія Launch control.

Хоча основний упор все ж зроблений на бездоріжжі. В арсеналі Jeep Wrangler Rubicon 392 – повний привід із пониженою передачею, електронний диференціал і стабілізатори, що відключаються .

На додачу, встановлені величезні 33-дюймові шини, а кліренс додав 50 мм (до 310 мм). Позашляховик здатний долати броди глибиною до 82 см.

Салон оброблений шкірою і встановлені нові прилади. Комплектацію розширили парктроник, супутникова навігація з 8,4-дюймовим тачскріном, системи автоматичного гальмування і контроль «сліпих» зон.

Читайте також: Нова Honda Civic 2021 повністю розсекречена

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти