Дешевий суперник Toyota Land Cruiser Prado за $ 25 000 оновився: перші фото

Кросовер офіційно представлять вже найближчим часом, а в продаж він надійде на початку 2021 року.

Китайський автопром вже давно не асоціюється з малопотужними транспортними засобами з мізерним оснащенням. Зараз це повноцінні гравці на ринку, які давно реалізовуються далеко за межами Піднебесної і готові конкурувати з самими культовими автомобілями. У їх числі і кросовер GS8 від GAC Group.

З моменту своєї появи китайський кросовер приваблює тих, кому не вистачає на Toyota Land Cruiser Prado. Для того, щоб зміцнити позиції флагмана, виробник підготував планове оновлення, в результаті якого авто стало більш виразним. Судячи з фото, які були опубліковані в мережі, рестайлінгова модель отримає модернізовану радіаторну решітку, інший капот і нову головну оптику.

На кормі з’явилися нові ліхтарі і бампер. Напевно є і інші коригування зовнішності, але через щільний камуфляжу їх не видно. У салоні можуть розміститися до семи чоловік. Посадкова схема стандартна – 2 + 3 + 2. Оснащення салону багате і включає нову мультимедійну систему, цифрову приладову панель, клімат-контроль і розширений пакет систем допомоги водієві.

Ціна GAC GS8 стартує з $ 25 500. Швидше за все, вона не зміниться, адже для китайських брендів невластиво підвищувати ціни навіть після поновлення моделей.

Читайте також: Новий кросовер Ford здивував сміливим дизайном і стильним салоном

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти