Volkswagen випустить новий кросовер дешевше Hyundai Creta

Компанія Volkswagen планує зміцнити свої позиції на індійському ринку новим компактним кросовером Taigun. Перший тизер новинки, концепт якої дебютував ще в лютому, на днях з’явився на офіційних сторінках бренду в соціальних мережах.

Судячи з відео, зовні серійний Volkswagen Taigun буде повністю повторювати однойменний концепт – очевидні подібності помітні і в світлотехніці, і в бамперах, і навіть в рейлінга на даху.

За габаритами новий паркетник буде порівнянний з європейським кросовером T-Cross: його довжина складе близько 4,2 метра, а колісна база – 2,65 метра. Платформу MQB-A0-IN, а також більшість вузлів і агрегатів він розділить з аналогічним кросовером Skoda, який з’явиться в Індії в березні 2021 року.

У гамму двигунів новинки увійдуть два турбомотора сімейства TSI об’ємом 1,0 і 1,5 літра, що видають 110 і 150 к.с. відповідно, а з трансмісій запропонують знайомі по іншим VAGам «механіку» і семиступінчастий “робот” DSG.

Прем’єра і старт продажів серійного Volkswagen Taigun на ринку Індії очікуються в другому кварталі наступного року. Ціни і комплектації оголосять додатково, але якщо вірити чуткам, то базова версія новинки буде коштувати дешевше Hyundai Creta, доступною там мінімум за 1 млн рупій або приблизно 300 000 гривень за поточним курсом.

Читайте також: Названа вартість проїзду по платних дорогах України

Джерело avtonovostidnya.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти