Компанія Renault розповіла, коли з’явиться дешевий кросовер Kiger за $ 7 000

Компанія Renault готує ультрабюджетний кросовер під назвою Kiger. Виробник опублікував перше зображення серійної версії новинки (до цього демонструвався ліше концепт) і заявив, що повністю розсекретить її 28 січня.

Як видно на фото, дизайн Renault Kiger виконаний в стилістиці інших кросоверів бренду, зокрема, Дастера. При цьому незважаючи на те, що це буде бюджетний позашляховик, він зможе похвалитися світлодіодними фарами і денними ходовими вогнями.

По частині техніки недорогий кросовер Рено базується на платформі CMF-A + – аналогічна архітектура використовується його побратимом по концерну, іншим доступним позашляховиком Nissan Magnite. Довжина автомобіля складає менше 4, кліренс – 210 мм.

Що стосується моторів, у Рено Кайгер їх буде два – 1,0-літровий атмосферник на 72 сили (в парі з 5-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач) і більш потужний 1,0-літровий турбомотор віддачею 99 к.с. (З механічною коробкою передач або варіатором на вибір).

У базове оснащення новинки увійдуть системи ABS і EBD, передні подушки безпеки і задній парктронік. Також, в залежності від версії, список обладнання буде включати інформаційно-розважальну систему, круїз-контроль, камеру кругового огляду і систему допомоги при рушанні з місця.

Renault Kiger адресований, в першу чергу, покупцям в Індії, там його будуть продавати приблизно за 500 000 рупій, що трохи менш як 7 000 доларів. Поставки моделі почнуться в першій половині року.

Читайте також: Названо автомобілі, від яких власники не хочуть відмовлятися десятиліттями

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти