Great Wall представив для Європи преміальний кросовер Mocha: відео

П’ять років тому китайський виробник Great Wall оголосив про створення преміального бренду Wey. Все почалося з декількох моделей, але поступово все було забуто. Однак останнім часом бренд став більш активним і представив нову гібридну модель, яка спробує прорватися на європейський ринок.

Кросовер отримав назву Wey Mocha і став першою моделлю, побудованою на цифровій платформі Coffee Intelligence. Він буде доступний з автопілотом третього рівня, за який відповідає процесор Qualcomm 8155, а також набором датчиків. Крім того, нова модель Great Wall зможе обмінюватися інформацією з дорожньою інфраструктурою та іншими автомобілями.

Зовні автомобіль також виглядає вражаюче, в основному за рахунок вражаючої решітки радіатора і висувних дверних ручок. Поки не ясно, як буде виглядати салон, але там очікується мультимедійна система з великим сенсорним екраном. Однак приладова панель буде компактною, так як буде поєднана з додатковим проекційним дисплеєм.

Спочатку новий Mocha буде пропонуватися як «м’який» гібрид, в якому бензиновий 2,0-літровий двигун буде працювати з додатковим стартер-генератором. Потужність силового агрегату складе 213 к.с., і він буде поєднуватися з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

На більш пізньому етапі з’явиться гібрид на базі того ж бензинового турбомотора. Продажі кросовера стартують у другій половині 2021 року, а восени він з’явиться в Європі. Перший ринок на Старому континенті, на якому буде стояти ця модель, – це ринок Німеччини.

Читайте також: Компанія Renault розповіла, коли з’явиться дешевий кросовер Kiger за $ 7 000

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти