Офіційні фото і подробиці нового DS4 2021

«Твоя МАШИНА» повідомляє, що відбулася онлайн-презентація нового DS4 другого покоління. Хетчбек С-класу почне продаватися в Європі в кінці 2021 року і буде конкурувати з Audi A3, BMW 1 Series і Mercedes A-Class.

Габарити DS4 збільшилися в порівнянні з минулою моделлю: довжина стала досягати 4,4 м, ширина – 1,83 м при колісній базі в 2,67 м і висота – 1,47 м. Автомобіль побудований на тій же платформі, що і новий Citroen C4 – ЕМР2.

Дизайн нагадує моделі DS3 Crossback і DS7 Crossback. Машина має широку решітку радіатора, довгасті матричні фари і профільовані боковини. Модель виконана в двох версіях: спортивна Performance Line і позашляхова Cross.

Салон оброблений дорогими матеріалами як шкіра Nappa і алькантара. Новинка оснащена віртуальною панеллю приладів і двома тачскрінами. Обсяг багажника становить 430 л. В якості опції присутні проекційний дисплей, 20-дюймові диски і система напівавтономного водіння.

В якості рушійної сили пропонуються наступні двигуни: два бензинових на 1,2 л з 130 к.с. і на 1,6 л з 180 к.с. або 225 к.с., а також турбодизель на 1,5 л з 130 к.с. Крім того, буде гібридна версія потужністю 225 сил, яка в електричному режимі зможе проїхати 50 км. Всі DS4 обладнані 8-ступінчастим “автоматом”, але за доплату можна буде додати активну підвіску з функцією сканування дороги.

Читайте також: Перші фото нового Toyota Land Cruiser 300

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти