Skoda вперше показала нову Fabia 2022 офіційно

Компанія Skoda показала тизерні знімки Skoda Fabia, повідомляє «Твоя МАШИНА» </a >. Хоча новинку вже бачили на шпигунських фото, нехай камуфляж і не дозволяв розглянути подробиці.

Компактний хетчбек продемонстрували в профіль, зробивши акцент на витонченості силуету. Форми виглядають динамічними завдяки похилій лінії вітрового скла і трохи заваленого даху, що закінчується спойлером. Також цікавою деталлю стали бічні вікна – їх лінія піднімається у напрямку до задньої частини, додаючи стрімкості. Виштамповка, що проходить по всій бічній частині кузова, візуально об’єднує передні фари і задні ліхтарі.

Skoda Fabia 2022 побудована на модульній платформі MQB A0, тому габарити трохи збільшилися. Великий простір стане плюсом, так як буде підвищено комфорт пасажирів і збільшений багажник. Також архітектура MQB дозволить використовувати нові технології і силові агрегати.

Fabia матиме тільки бензинові агрегати. Один з них це трициліндровий TSI на один літр. Другим стане чотирициліндровий мотор на півтора літра. Обидва агрегати йдуть з МКПП або з DSG, привід – передній. Всі чекають появу гібрида, але новин на цей рахунок поки немає.

Прем’єра була запланована на січень, але вона була перенесена. Кажуть, модель покажуть навесні.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти