Skoda представила найпотужнішу Scala: фото

У грудні 2018 року Skoda показала на Паризькому автосалоні концепт Vision RS, який став причиною чуток, що хетчбек Skoda отримає версію RS. Прототип був оснащений 1,5-літровим TSI бензиновим двигуном і електродвигуном, сумарна потужність яких становила 241 к.с. Пройшла пара років, але про цей автомобіль нічого не чути, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Однак німецький підрозділ Skoda разом з ательє ABT зайнявся розробкою версії Scala Edition S. Хоча це не повноцінна RS-модель, вона все ж краще стандартної версії просторого хетчбека. Рушійною силою став двигун 1.5 TSI з 6-ступінчастою «механікою». Двигун видає 190 к.с. і 290 Нм крутного моменту, що на 40 к.с. і на 40 Нм більше найпотужнішої версії Scala.

Також Scala Edition S придбала більш жорсткі настройки підвіски, менше попередніх на 15 мм. Версія також отримає колесами ABT на 18 дюймів, чорні спортивні сидіння і педалі з нержавіючої сталі.

Вироблено буде всього 500 таких машин. Замовлення вже приймаються в Німеччині. Ціна Scala Edition S становить 33 790 євро.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти