Перший електрокросовер Chevrolet стане доступною альтернативою Tesla

У США презентували новий Chevrolet Bolt EUV. Перший електричний кросовер Шевроле надійде в продаж на американському ринку з літа за ціною від 34 тис. доларів, тобто він дешевше основного конкурента Tesla Model Y.

Електромобіль Chevrolet Bolt EUV побудований на базі кросовера Buick Encore GX і досягає 4325 мм в довжину при колісній базі в 2775 мм. Від бензинового побратима він відрізняється заглушкою на місці решітки радіатора і тоненькими діодними фарами.

У салоні Chevrolet Bolt EUV – віртуальна приборка і великий 10,2-дюймовий тачскрін. Обсяг багажника зі складеними задніми кріслами досягає 1614 л.

Базова комплектація включає бездротову зарядку для смартфонів, системи автоматичного гальмування і контролю розмітки. Серед опцій є панорамний дах, камери 360-градусного огляду, вентиляція передніх і підігрів всіх сидінь.

Силова установка знайома по стандартному Chevrolet Bolt. Електрокросовер Шевроле отримав 200-сильний мотор і батарею ємністю 65 кВт ∙ год. Запас ходу складає 402 км, а підзарядитися для пробігу в 150 км можна за півгодини.

Паралельно презентували і оновлений хетчбек Chevrolet Bolt EV. Тепер дизайн його передньої частини і салон оформлені в дусі кросовера Bolt. Мотор і батарея залишилися без змін, але запас ходу збільшений до 416 км. Новий Chevrolet Bolt EV також подешевшав і коштує від $ 32 тис.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти