Седан Kia K8: незвичайний дизайн і новий логотип на кормі

Компанія Kia показала новий седан K8. Машина стала першою серійною моделлю марки в новому стилі і прикрашена новим логотипом. Kia K8 прийшла на зміну K7 / Cadenza і збільшилася в довжині, хоча точні розміри поки не повідомляються. Компанія представила модель як преміальний спортивний седан, передає «Твоя МАШИНА» .

На передній частині кузова автомобіля встановлена ​​фірмова решітка радіатора. Відсутність у неї рамки створює відчуття єдиного цілого з бампером. Взагалі, решітка виглядає так, ніби її можна просто зняти і встановити на інший автомобіль. Деякі вважають таке рішення невипадковим.

При розробці новинки творці надихалися «яхтами, що пливуть по спокійних водах». Це можна помітити по заднім вікнам, де розташований елемент, схожий на плавник. У той же час спойлер на задній частині автомобіля нагадує качиний хвіст. Він є логічним продовженням кришки багажника. Задні ліхтарі з’єднані горизонтальною смугою, що розходиться з боків у формі літери Y.

А ось в плані інтер’єру виникають питання. Його не показали на фото, але, за словами виробника, автомобіль отримав «простий, ергономічний, першокласний» інтер’єр. У порівнянні з K7 він більш технологічний.

На батьківщині K8 буде продаватися з кінця 2021 року. До цього часу з’явиться більше інформації про машину, і, ймовірно, нам все-таки покажуть салон.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти