Компактний кросовер Honda HR-V нового покоління представлений офіційно

Honda показала компактний кросовер Vezel нового покоління для японського ринку. Про характеристики автомобіля поки не повідомляється. Онлайн-презентація була присвячена дизайну та інтер’єру кроссовера. На глобальний ринок новинка надійде під назвою Honda HR-V, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Новинка створювалася з нуля. Агрегати скомпонували таким чином, щоб механіка займала мінімум місця, а в салоні було багато простору.

Зовнішність у HR-V стала більш агресивною. Машина отримала виражену носову частину з гратами кольору кузова, суворий «погляд» передніх фар, об’ємну кришку капота, похилу лінію даху і розширені колісні арки. На боковинах розташувалися тонкі виштамповки, а ручки задніх дверей знаходяться в кутах вікон.

У салоні знаходиться трьохспицеве рульове колесо з товстим ободом, планшет мультимедійної системи і горизонтальна смуга дефлекторів вентиляції на передній панелі.

Машина буде запропонована в декількох версіях: передньопривідна модифікація з бензиновим двигуном на 1,5 літра і безступінчатим варіатором; повнопривідна версія з гібридною трансмісією e:HEV і системою повного приводу Real Time AWD. Характеристики модифікацій невідомі.

У салоні додані мультимедійна система Honda Connect останнього покоління і комплекс безпеки Honda Sensing, що включає адаптивний круїз-контроль, функцію автоматичного гальмування, моніторинг сліпих зон і інше.

Купити новинку на батьківщині марки можна буде з квітня, а для решти світу продажі почнуться пізніше.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти