Французи презентували недорогий і дуже місткий Citroen: фото

Мінівен Citroen Berlingo отримав нову електричну версію. До цього показали його комерційний вантажний варіант, а тепер e-Berlingo доступний і в пасажирському виконанні, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Новинка оснащена електромотором на 136 к.с. і крутним моментом в 260 Нм. Ємність батареї становить 50 кВтг.

Мінівен може розганятися до 135 км / год, а запас ходу за даними виробника дорівнює 280 км. Силова установка може працювати в трьох режимах. Power дозволяє досягати максимальну потужність і призначений для великих навантажень. В Eco вона обмежена на 82 к.с., а в Normal – на 109 к.с.

У домашніх умовах електромобіль можна зарядити повністю за 7,5 годин, а від швидкої станції на 100 кВт зарядка на 80% займає 30 хвилин.

На відміну від стандартного Citroen Berlingo у електричної версії на зовнішньій решітці радіатора встановлена ​​заглушка, а кузов декорований зеленим. У салоні з’явилася нова віртуальна приборка.

Електрична силова установка не змінила простір салону. У Citroen e-Berlingo на п’ять місць багажник розрахований на 775-1900 л, в семимісній версії – на 1050-4400 л. Вантажопідйомність в обох випадках дорівнює 800 кг. Також салон обладнаний величезною кількістю невеликих відсіків, сумарний обсяг яких становить 162 л.

Ціна поки не оголошена, але відомо, що машина увійде в сегмент бюджетних електрокарів.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти