Нова Volkswagen Jetta 2021 здивувала незвичайним кольором кузова

Компанія Volkswagen показала спецседан Jetta Blue Lagoon GLI. Машина побудована на базі стандартної Джетта GLI, але змінила забарвлення і допрацювала кузов і салон, повідомляє «Твоя МАШИНА» .

Автомобіль вражає глибоким синім відтінком ORAFOL Midnight Blue. Такий же колір був у гучній Jetta Mk4 Blue Lagoon GLI 2004 року. До речі, нова Jetta Blue Lagoon GLI була розроблена саме в честь 17-річного предка.

Крім нового кольору, новинка отримала аеродинамічне обважування, до якого увійшли передній спойлер Fifteen52, пороги від Air Design і спойлер на багажнику. Також з’явилася гума Continental ExtremeContact Sport з 20-дюймовими дисками BBS CH-R, а довершує картину занижена підвіска з пружинами H & R.

У салоні встановлені нові шкіряні сидіння Recaro Ergomed ES і важіль перемикання передач Black Forest Industries з цікавим наконечником у формі м’яча для гольфу.

А так, це все та ж Jetta GLI. Під капотом встановлений 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 231 к.с. і обертовим моментом 350 Нм, що працює з 6-ступінчастою АКПП.

Однак автомобіль – всього лише концепт, який відвідає не одну виставку в США.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти