Subaru готує до дебюту «заряджений» універсал з 2.4-літровим турбодвигуном

Японський автовиробник готує спортивну модифікацію Levorg з двигуном потужністю понад 270 к.с.

Представники японської компанії підтвердили, що Subaru веде розробку високопродуктивної модифікації Levorg. Інсайдери повідомляють, що під капотом універсала оселиться 2,4-літровий опозитний турбомотор потужністю 2,4 літра від Subaru WRX нової генерації.

На прем’єру «зарядженої» новинки натякнув австралійський підрозділ марки, але не став відповідати на питання журналістів, чи отримає спортивний універсал двигун від нового WRX.

На даний момент в моторній гамі Subaru немає інших агрегатів, які були б якісно краще оппозитної 177-сильної (300 Нм) 1,8-літрової “турбочетвірки» CB18, яка ставиться на Levorg для внутрішнього ринку. Інсайдери вважають, що універсал буде оснащуватися допрацьованим 2,4-літровим оппозитним мотором з віддачею близько 272 к.с. Новий Subaru WRX STi повинен отримати під капот 400-сильну версію силової установки.

Поки що всі версії Subaru Levorg поставляються з кліноцепним варіатором Lineartronic з ручним режимом і вісьмома віртуальними передачами, але існує ймовірність того, що 2,4-літровий мотор буде з 6-ступінчастою МКПП.

Дебют «зарядженого» універсала Levorg і Subaru WRX очікується в другому півріччі, а до ринку новинки доберуться в четвертому кварталі.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти