Нова Skoda Octavia RS потрапила в ДТП до прем’єри (фото)

В мережу потрапила нова партія шпигунських знімків з Skoda Octavia RS Combi наступного покоління. На жаль, прототип лоб в лоб зіткнувся з Opel Zafira. За словами очевидців, ніхто з людей не постраждав.

Skoda Octavia четвертого покоління була вже раніше помічена в кузовах «ліфтбек» ​​і «універсал», але зараз мова про «заряджену» версію RS.

Від горизонтальної смуги протитуманних фар спереду до подвійних вихлопних наконечників ззаду – це безперечно Octavia RS. Проте авто отримало більші гальма і більш жорстку підвіску, в той час як об’ємний повітрозабірник спереду ще більше вказують на те, що це версія Rally Sport.

Очікується, що новинка отримає гібридну силову установку. Завдяки цьому автомобіль буде не тільки мати більшу потужність, ніж поточна модель потужністю 242 к.с. і 370 Нм крутного моменту, але й буде економінішим.

Тим часом, Skoda підтвердила, що оновлена ​​Octavia дебютує до кінця року, щоб відсвяткувати 60-річчя бренду. Що стосується модифікації RS, вона, швидше за все, не з’явиться в Європі до кінця 2020 року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти