В Україні випустили партію спеціальних машин на базі старих ЗІЛів (фото)

Український завод виготовив автовишки на базі ЗІЛ-131. Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, особливістю машин є наявність гідронасосу, о живиться від мережі 220 В.

Автогідропідйомники затребувані не тільки на цивільних підприємствах, а й використовуються в державних структурах спеціального призначення. Напередодні Державна організація (установа) 195 Центральна база Державної спеціальної служби транспорту В/Ч Т0710 (ЦБ ДССТ В/Ч Т0710) передала на Завод Спецтехніки Техкомплект два давальницьких повнопривідних вантажних шасі ЗІЛ-131 спеціального призначення для встановлення автовишок з робочою висотою 26 м.

На власному виробництві Техкомплект в Полтавській області був успішно виконаний монтаж на ЗІЛ-131 двох 26-метрових комбінованих автогідропідйомників COMET 26 | 2 | 13 HQ JIB.

Особливістю цих моделей можна вважати наявність гідронасосу, який отримує живлення від мережі 220 В.

Таке оснащення дає можливість працювати на автовишках, отримуючи енергію для розкладання і пересування підйомника не від базового шасі ЗІЛ, а підключитися до найближчої, наявної на об’єкті, розетки 220 В і забезпечити роботу автогідропідіймача. Таким чином, можна заощадити на дизпаливі для базової вантажної машини, особливо, якщо врахувати, що техніка ЗІЛ відрізняється підвищеним споживанням пального.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти