Peugeot представила оновлений хетчбек Peugeot 308

Зовнішність моделі практично не змінилася, зате з’явився великий екран цифрової панелі приладів.

Peugeot 308 в нинішньому вигляді близько 7 років, хоча большість конкурентів вже пережили оновлення. Але французький автовиробник має намір все змінити, розробивши рестайлінгову версію моделі. Це, можливо, останнє оновлення перед зміною покоління, відзначають фахівці.

Зміни в дизайні кузова мінімальні — автомобіль отримав новий колір під назвою Vertigo Blue і два нових дизайни коліс. У топових виконаннях доступний пакет Black Pack, який додає зовнішності темні акценти.

Головною особливістю Peugeot 308 2021 модельного року стала повністю цифрова панель приладів діагоналлю 10 дюймів. Крім того, модель отримала сучасний інформаційно-розважальний комплекс з сенсорним екраном.

Моторна гамма новинки не змінилася і складається з 1,6-літрового бензинового турбомотора потужністю 263 к.с., пару якому складе 6-ступінчаста механічна КПП.

Крім того є версія з 1,2-літровим турбодвигуном потужністю 110 або 130 кінських сил. У першому виконанні агрегат поєднується з 6-ступінчастою МКПП, а в другому — з 8-швидкісним «автоматом». Також є дизельні версії з 1,5-літровим мотором і віддачею 100 або 130 кінських сил.

Уже в базі оновлений Peugeot 308 буде укомплектований двозонним клімат-контролем, автоматичними фарами, задніми датчиками паркування, цифровим радіо DAB, датчиками дощу і дзеркалом з автозатемненням. За доплату клієнтам доступні адаптивний круїз-контроль, система контролю виїзду зі смуги руху, адаптивні передні фари, розпізнавання знаків, контроль «мертвої зони» і система моніторингу стану водія.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти