Audi представила лімітовану версію Audi R8

Німецька компанія прийняла рішення відмовитися від R8 початкового рівня, попередньо випустивши прощальну модифікацію.

В 2021 модельному році Audi вирішила прибрати R8 V10 початкового рівня зі своєї лінійки. Як прощальну пропозицію німецький автовиробник пропонує модель Limited Edition.

Обмежена тиражем в 30 одиниць, Audi R8 V10 Limited Edition отримує естетичні та функціональні оновлення, які зазвичай присутні в моделі Quattro Performance з більш високими характеристиками, без популярного оновленого двигуна V10.

Модель R8 V10 Limited Edition буде оснащена передньою поперечиною з вуглецевого волокна, яка дозволяє заощадити до 2 кг ваги. Він також постачається з магнітною ходовою частиною Audi і динамічним рульовим керуванням, які працюють разом з вибраними настройками приводу автомобіля. У стандартну комплектацію входить спортивна вихлопна система, яка приносить задоволення водієві.

Що стосується двигуна, Audi оголосила, що Limited Edition відзначає десятиліття успіху V10 – багато в чому як R8 V10 Decennium, який був випущений в минулому році. Однак, він не отримає потужний V10, тому вам доведеться задовольнятися 562 к.с. і 550 Нм крутного моменту.

Естетичні моменти для R8 Limited Edition включають 20-дюймові колеса, зовнішню обробку з вуглецевого волокна і алюмінієво-оптичні кришки дзеркал. Також будуть ексклюзивними кольори: 15 машин у виконанні Mugello Blue з сріблястим інтер’єром в пастельних тонах, п’ять Avus Silver з чорним салоном і червоною строчкою і п’ять зелених Sonoma з чорним салоном. Тільки п’ять R8 Spyder будуть пропонуватися, і всі вони будуть в кольорі Mugello Blue.

Лімітована серія R8 V10 Quattro надійде в продаж цього літа за 186000 доларів за купе і за 195900 доларів за Spyder.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти