Оголошені ціни на нову Acura TLX 2021 року

Ціна на спортивну модель Type S до сих пір залишається загадкою.

Acura представила свій седан TLX другого покоління в травні, і, хоча він не сильно відрізняється від попередньої моделі, це відмінна машина як в салоні, так і в технічній частині. Однак ці оновлення мають свою ціну, і в даному випадку ми маємо на увазі це буквально.

Вартість TLX 2021 року розпочинається від 37500 доларів. Це не менш ніж на 4500 доларів більше в порівнянні з поточним базовим TLX.

Це може стати розчаруванням для шанувальників Acura, схвильованих новим седаном, але тут потрібно певний контекст. Новий TLX початкового рівня має значно більшу потужність, ніж раніше. 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом замінює старий 2,4-літровий.

Маючи продуктивність 272 кінських сили, він майже такий же потужний, як попередній TLX V6, і має більший крутний момент. Для порівняння, 2,4-літровий чотирициліндровий двигун виробляв всього 206 к.с.

Маючи це на увазі, Acura прагне вказати, що TLX 2.0T 2021 року на 1300 доларів дорожча, ніж TLX V6 попереднього покоління. Це краще порівняння і набагато більш точна маржа, але в порівнянні з минулим роком перехід на TLX все одно значний.

Додавання повного приводу збільшує ціну до 39500 доларів, а TLX з установкою SH-AWD і розширеним пакетом коштує 48300 доларів.

А як щодо нової моделі TLX Type S V6? 3,0-літровий мотор з турбонаддувом замінює колишню 3,5-літрову, розвиваючи приблизно 355 к.с. Це також дуже значний приріст потужності в порівнянні з колишнім шестициліндровим TLX, але Acura поки не зовсім готова говорити про ціну на цю модель. Вона поставляється в стандартній комплектації з системою SH-AWD і 20-дюймовими колесами.

У Acura ще достатньо часу, щоб з’ясувати ціни на TLX Type S. Очікується, що модель надійде в продаж навесні 2021 року, в той час як версія 2.0T надійде в дилерські центри в кінці вересня цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти